divendres, 22 de març de 2013

Sant Pere de Roda

Els alumnes de 6è hem visitat Sant Pere de Roda en una activitat del Camp d'Aprenentatge d'Empúries per estudiar l'organització i la vida dels estaments de la societat medieval situats al voltant del monestir: el castell i el nucli de Santa Helena.

10 comentaris:

 1. A MI AQUEST EXCURSIO M' AGARADAT MOLT LU DE L' EDAT MITJANA, LU QUE M' AGRADAT MES DE L' EXCURSIO ES PUJAR EÑL CAMPANAR, LA CRIPTA, L' HOSPITAL, EL CASTELL DE SANT SALVADOR, LA TORRA DE DEFENSA I TOT M' AGRADAT DE L' EXCURSIO I ME DIVERTIT MOLT

  XAVIER.B.

  ResponElimina
 2. El 21 de març vam anar a Sant Pere de Roda. Cada nen de 6è tenia un personatge ( rei, noble, caballer, serf...) Ens van ensenyar el Monestir on vivien els Monjos i estava genial. Vam anar al poble "Sta. Helena" era un poble petit pero estava bé.  Marta Alegret.

  ResponElimina
 3. Aquesta excurció m'agradat molt i m'ho he passat molt bé amb les meves amigues i els meus amics i les fotos son molt boniques vueno a mi m'agradat molt.

  Wiam

  ResponElimina
 4. isma: la excursio a sant pere de roda va ser molt divertida i ens o vam pasar molt be . Vam visitar tot el monastir i el poblat de santa helena . Per ser las fotos son molt chulas jajaja :)

  ResponElimina
 5. Júlia: Va ser molt divertit i vaig aprendre moltes coses que no sabia.Vam caminar molt i ens vam cansar molt pero va valdre la pena.Ens vam partir en tres grups i cada grup tenia un monitor que explicava la historia dels monjos, reis, guerrers etc.

  ResponElimina
 6. Andrés: Jo no hi vaig anar, pero en les fotos sembla que us va agradar la excursió a Sant Pere de Roda hi tambe us va sortir bé l'obra de teatre que vau estar preparant el dia anterior. Us vau informar de la edat mitjana i de la historia del monestir de Sant Pere de Roda i del poblat de Sta. Helena.

  ResponElimina
 7. Alessandro: Anar d'excursió va ser molt divertit i m'ho vaig passar molt bé. Les fotos m'agraden molt, em va agradar molt visitar el castell. Ens van dividir en tres grups i ens van ensenyar totes les ruines de Sant Pere de Roda

  ResponElimina
 8. Joyce: a mi ma va agradar molt, vaig aprendre molt sobre l'edat antiga
  com vivien, que menjaven, que treballaven... ja hi vaig anar una vegada amb els meus pares però no em van explicar lo que ens van dir a l'excursió. I per això va molar molt

  ResponElimina
 9. Eric el castell que te tantes escales es molt divertit el poblat de santa helena es molt divertit les avtivitats tambe el Castell de Sant Salvador te moltes roces el monestir els mestras ens van ensenyar ruines.

  ResponElimina
 10. Marcel: Va ser tot molt divertit la excursio de Sant Pere de Roda que vam veure tot com vibien com trabellaven, com menjaven i com vivien el monjos en el seu munesti

  ResponElimina